ЕКОСТИЛЬ, ТОВ

Адреса:м. Київ, пров. Лабораторний, 24 оф. 23
Телефон: +38 (044) 5285035 , +38 (050) 3562405
Факс: +38 (044) 5285035


Шість причин на користь будівництва будинку з дерева




Вибираючи матеріал для будівництва приватного будинку, кожен прагне знайти оптимальне поєднання ціни і якості, враховуючи при цьому і технічні характеристики бажаного матеріалу. Кращим вибором для будівництва екологічно чистого і затишного будинку буде деревина. Вона має масу переваг перед матеріалами штучного походження: 

1. Екологічно чистий, натуральний матеріал. Будівництво дерев'яних будинків з екологічно чистого матеріалу благотворно позначиться на вашому здоров'ї, а його натуральне походження дозволить будинку «дихати» завдяки здатності деревини пропускати через себе повітря і оновлювати повітряний простір усередині удома. 

2. Теплий будинок. Завдяки тому, що деревина прекрасно зберігає тепло, будівництво дерев'яних будинків дозволяє істотно заощадити на утеплювачі і на опалюванні конструкції. 

3. Красивий зовнішній вигляд. Деревина володіє унікальним малюнком і фактурою, тому, поверхні, оброблені цим матеріалом, не потребують додатково декорування, що веде до скорочення витрат на обробку. 

4. Легкий будинок. Дерево легше, ніж багато сучасних штучних матеріалів. Отже, можна заощадити на фундаменті, не роблячи його дуже потужним. 

5. Незалежність від клімату і пори року. Будівництво дерев'яних будинків не вимагає особливих кліматичних умов,  з дерева можна будувати у будь-яку пору року, тоді як інші будівельні матеріали залежать від температур. 

6. Безпечний будинок. Еластична структура деревини робить дерев'яні будинки стійкими до землетрусів і безпечними для вашого життя, а сучасне просочення знижує займистість деревини до рівня сучасних будівельних матеріалів, не зменшуючи при цьому її екологічної чистоти.